Årsmöten

srs_årsmöte_logga_602-500x337

 

Boka MIG som Årsmötespresidial!

Vissa älskar det. Vissa hatar det. Vissa lyssnar gärna. Vissa har ingen gräns på hur mycket de har att säga. Vissa kommer för att det är något man gör om man nu är medlem. Vissa kommer för att visa hur mycket de faktiskt brinner för något. Vissa känner igen sig i min beskrivning om hur olika årsmöten för olika personer kan se ut. Vissa känner inte igen sig alls.

Med erfarenhet från flera håll inom det unga civilsamhället kan jag erbjuda årsmötesledning enligt svenska konventioner för ideella organisationer, både som årsmötesordförande, mötessekreterare eller projektledare för att ert årsmöte skall få det demokratilyft som just ni behöver.

DSC_0722

Jag har lett, protokollfört, arrangerat och deltagit på årsmöten av alla möjliga storlekar och sorter. På lokal, regional och nationell nivå. Med scouter, elever och unga generellt. Med 10, 50 och 100 deltagare. Jag erbjuder blandad erfarenhet av vad som brukar gå snett och vad som brukar gå bra. Jag erbjuder ett årsmöte som ser till att alla kommer till tals på rätt sätt och att styrelse och ideella kan fokusera på verksamhet och medlemskontakt istället för formaliaarbete.

 

Hör av er på edvin.dribe@gmail.com eller 0702135750 för mer information och/eller en offert för just ert årsmöte.

 

DSC_0400

%d bloggare gillar detta: